At gå andre veje med ens firma i gulvafslibning!

By:

Er du også løbet lidt sur i det med at lave gulvafslibning?

Er du træt af, at de mest almindelige opgaver er gulvafslibning, letslibning, gulvafhøvling og behandling af trægulve?

Finder du sig selv alt for tit med at lave gulvbelægning i Frederiksberg?

Så kunne et forslag måske være, at du prøvede nye græsgange, men det behøver slet ikke at involvere, at du nedlægger dit nuværende firma, for du vil ikke gøre dine medarbejdere arbejdsløse eller kaste dem på porten, fordi du er blevet træt eller har ramt en midtlivskrise.

Desuden ER der jo god kapital i dit gulvafslibningsfirma, men selvom mange andre siger til dig, at din grobund er så god, at du burde overveje at udvide og lave flere afdelinger over landet, der laver de samme ydelser, så er det efterhånden ikke dét, som dit hjerte brænder for.

Du har faktisk tænkt dig at prøve kræfter med en helt anden gesjæft at starte op for at mærke den samme iver, som du havde, da du var iværksætter med dit gulvafslibningsfirma, nu vil du mærke det igen og prøve at oprette noget fra bunden.

Som forretningsdrivende har du jo gjort dig nogle erfaringer med dit nuværende firma, så det vil du alt sammen gerne prøve af med noget helt andet konkret både for at udnytte din erfaring, men også for at mærke spændingen ved at prøve noget nyt.

Dette nye behøver, som nævnt, slet ikke beslægte sig med gulvafslibning, men kan køre i en helt anden retning, som du har haft lyst til længe og måske fået nys om, er det næste store.

Dog opretter du det nye selskab under dit nuværende, og måske lader du nogle af dine gamle medarbejdere hoppe over i den nye konstellation for også at prøve noget nyt, udover de nye andre mennesker du også skal ansætte.

Du kan virkelig mærke spændingen nu!

Posted in: gulvafslibning