At være vikar på et vikarbureau kræver sit

30 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvordan er du som menneske?

Er du sådan en, der godt kan lide faste rutiner, og mistrives du, bare der kommer de mindste ændringer?

Eller er du sådan en, der både kan arbejde i orden og kaos, og du er klar på at være mobil og omstillingsparat, når det mere eller mindre ventes af dig?

Hvis du er den sidstnævnte type, så er du nok mest egnet til at fungere som vikar på et vikarbureau, for du risikerer i langt de fleste tilfælde at komme ud at være en masse forskellige steder, hvor du så får sat dig godt ind i sagerne det ene sted, hvorefter du så pludselig skal være et andet sted og starte forfra det.

Det er bare ikke alle, der kan klare den slags, og de kan bilde sig ind, at de gør det, men i praksis viser det sig, at de ikke er gode til det.

vikarbureau

Sådan er det bare ikke alle, der kan være vikar

Man kan få en følelse af at være lidt rodløs, og at man ikke hører til et bestemt sted, selvom man jo er tilknyttet vikarbureauet og bruger dem som udgangspunkt for at have et fast holdepunkt – men det er jo ikke dem, som man arbejder for.

Man når lige at falde til et sted, lærer kollegaerne at kende og forstår rutinerne, og så skal man videre hen et andet sted, hvor det hele begynder forfra igen.

For nogle er det en chance for at lære en masse mennesker og arbejdspladser at kende, samt at man kan prøve sig af på forskellige områder.

For andre føles det som en måde, at man ikke ender med at passe ind noget sted og indgå i et større fællesskab.

Det handler alt sammen om indstillingen, men den kan bare være svær at ændre.

Flere Nyheder