Butt plug – også for heteroseksuelle par

By:

Mange mennesker tror, at butt plugs er forbeholdt homoseksuelle mænd. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. Butt plugs fås i mange forskellige udgaver, og er ikke længere form mæssigt begrænset til den klassiske juletræs facon. Du kan få butt plugs med elektrisk forstærket vibration, butt plugs som kan pustes op – eller på andre måder udvides – og sågar butt plugs med haler, for eksempel hestehaler eller kanin haler.

Butt plugs til træning af anus

Butt plugs er analt sex legetøj for alle, og kan bruges af alle – også hetero seksuelle mænd og kvinder. Hvis du for eksempel går og overvejer at udforske anal sex, er en god butt plug vejen frem, når du skal træne dit anus til den uvante belastning. Anus er ikke, som vagina, vant til den pludselige udvidelse og hårde stød – derfor er det en god idé at bruge en butt plug i høj kvalitet til at vænne sig til fornemmelsen, og træne lukkemusklen. Ellers kan man risikere at lave skader på sig selv.

Butt plugs gør hetero sex frækkere

Har du problemer med slaphed forneden – for eksempel efter en fødsel – kan du bruge en butt plug til at øge følsomheden og give din mand en fornemmelse af, at du er strammere end du er. Hvis du er i ført en butt plug under almindeligt samleje, vil den presse på den bageste del af skedevæggen, og på den måde gøre dig strammere. Samtidig kan du bruge din butt plug i forbindelse med genoptræning af din bækkenbund, eventuelt sammen med Kegel vægte eller andre træningsværktøjer.

Køb butt plugs online i en velassorteret sex shop

I stedet for at skulle købe din nye butt plug i en fysisk butik, kan du med fordel besøge belugi.dk og finde din nye butt plug. Hos belugi.dk handler du 100% diskret – og det samme gælder forsendelsen af dine varer.

Posted in: butt plug