En husblog og en vin under armen

30 december 2020 admin

Med vin går det aldrig galt

… og hvis du kombinerer dette med en god og informationsrig husblog, går det altså aldrig galt. Så kan husbloggen nemlig hjælpe dig med at skabe den vinkælder, du altid har drømt om. Og ja vinen, kan hjælpe med at pynte eller bare drikkes. Begge dele vil fungerer. 

En vinkælder kan for mange, især mand, være et frirum fra tumulten inde i hjemmet. Hvis hjemmet er fyldt af børn og liv og glade dage, kan det være rart at trække sig lidt væk og gå i dybden med noget, man interesserer sig for. 

Det behøves ikke være så langt væk, at det ikke stadigvæk kan være en del af hjemmet, som familien også har adgang til, og som man kan dele med dem – af samme årsag er en vinkælder det perfekte bud på et pusterum.

Hvad skal du bruge?

Du skal først og fremmest bruge en masse opbevaring. Gør op med dig selv, hvor stor vinkælderen skal være. Tæl dine flasker eller i det mindste, dan dig et overblik.

En reol er et godt bud på et møbel til vinkælderen, som kan opbevare alle dine vine. Dog er det vigtigt, at de dyrere vinflasker måske får sig et vinkøleskab af en art, som kan holde dem tilpas kolde modsat reolen, som ikke er lige så fleksibel som et vinkøleskab.

Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvor mange siddepladser, der skal være. Det er vigtigt, at folk har et sted, de kan nyde vinen og ikke føler sig “i vejen” nede i dit “hobbyrum.” De skal føle sig velkommen og nok siddepladser skaber en god forudsætning for dette. En husblog kan give dig et endnu bedre indblik i mulighederne ved en vinkælder, og hvad kan man egentlig skal bruge for, at det kan lade sig gøre. 

Flere Nyheder