Få slebet dit gulv så det bliver som nyt

07 april 2022 Niels Geckler

advertorial

Der findes en masse gode trægulve rundt om i Danmark, men mange af dem trænger til en kærlig hånd. Du kan få foretaget gulvafslibning fra gulvkanonen og give gulvet og hele boligen et nyt look. 

Har du et trægulv i en god kvalitet, som du plejer rigtigt og i det hele taget behandler ordentligt – ja, så kan det faktisk holde ret længe og blive ved med at fremstå flot og pænt. Men på et eller andet tidspunkt vil ethvert trægulv i et rum, der bliver brugt regelmæssigt, komme til at se lidt træt ud. Der kommer pletter, som ikke vil gå af, ridser, hakker og smuds. 

heldigvis kan man give gulvet et helt nyt liv ved at få det slebet af. Det kan man enten få et firma til at gøre eller man kan vælge at gøre det selv. Da de færreste vel har udstyr stående til afslibning af gulve vil det betyde at du skal ud og leje gulvsliber med mere. Hvis ikke du har prøvet at slibe gulve af før skal du måske være varsom med at kaste dig ud i slibning af gulve, der er meget medtagede eller som af andre grunde er udfordrende at få slebet. I de situationer er det nok smart at overlade det til en fagmand.

gulvafslibning i Jylland

En afhøvling kan være nødvendig

Hvis gulvet er meget medtaget, revnet og hullet, hvis der er puds eller måske noget genstridigt lim fra et gulvtæppe, der har ligget oven på trægulvet, så kan det være, at en afslibning ikke er helt nok. Der skal måske en afhøvling til. Når man afhøvler går man mere grundigt til værks og mere i dybden end man gør ved en afslibning.

Vær opmærksom på, at du ikke kan afhøvle det samme gulv igen og igen og igen – eller slibe det igen og igen fr den sags skyld. Der ryger lidt af tykkelsen hver gang.

Flere Nyheder