Gør dig selv en tjeneste og hæng en lampe ved din dør

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Her tænkes selvfølgelig på hoveddøren, og det kan være en, som du har købt i den her stil: https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights

Men det kan selvfølgelig også være en helt anden type, en gammel dør og så videre, hvor man lige sætter en lampe op ude foran, og det er der mange fordele ved.

Mange tror, at det kun handler til om aftenen og natten, hvis man kommer sent hjem og skal bruge lys, men det er lige så meget de kolde og grå morgener, hvor man lige vil tjekke, om man har pustet at pakke det hele sammen i tasken eller tage det hele med ud.

Men selvfølgelig er det også til om aftenen, når man kommer hjem, at man lige kan tænde for noget lys, så man kan se, hvad man laver, når man er på vej ind.

Det kan så være, man skal låse sig ind for at tænde det lys først, men ellers kan det være noget automatisk lys, der tænder via en følesensor.

image

Få godt med lys lige ved din dør

Her skal man så huske på, at man kan ende med at bruge meget lys på ingenting, hvis den sensor er så følsom, at den tænder over den mindst bevægelse fra forbipasserende, men ellers må man gøre den mindre følsom og sørge for, at den slukker relativt hurtigt igen.

Desuden skal man huske, at hvis man har sådan en lampe, som man selv kan tænde og lukke tændt længe, så kan den tiltrække en masse insekter, hvorfor man også skal tænke på at gøre den ren.

Men ellers er det meget smart med en lampe her ude foran, for hvis man tænder den, selvom man ikke er hjemme, så kan det godt være, den bruger lidt strøm, men eventuelle indbrudstyve vil også tro, at man er hjemme, og så holder de sig væk.

Flere Nyheder