Køb en lækker Tesla brugt

23 juni 2021 Astrid Pedersen

Har du en ambition om at køre grønnere i fremtiden, og vil du i den forbindelse skifte benzinslugeren ud med en elbil? Så bør du overveje en Tesla.

Tesla er elbilernes konge

Alle andre elbiler blegner ved siden af de smukke og elegante Tesla modeller. Dette gælder såvel når det handler om design som når det kommer til yde evne. På alle parametre er Tesla andre biler overlegen. Og derfor tilhører Tesla en klasse helt for sig selv.

Med en Tesla får du suverænt design som får bilen til at fremstå elegant, strømlinet og særdeles raffineret, både uden på og indenfor i kabinen. Intet er overladt til tilfældighederne når det gælder design. Selv lydene og duftene i en Tesla er gennemtænkt ned i mindste detalje.

En Tesla er i den grad en luksus bil. Samtidig kan alle Tesla modeller prale af state of the art teknologi i form af top moderne elektronisk udstyr som er flere kvantespring foran konkurrenternes. I kombination med en motor kapacitet som siger spar to til alt tilbyder Tesla den ultimative køreglæde og sikkerhed i samtlige modeller. Og derfor kan det sagtens betale sig at investere i en Tesla.

Få råd til din drømme Tesla – køb den brugt

Selv om Tesla ikke har været på markedet herhjemme i forfærdelig mange år vil du stadig kunne finde en brugt Tesla i fin og køreklar stand hos en brugtvogns forhandler.

Det kan sagtens betale sig at købe en brugt Tesla frem for en ny én af slagsen. Sidst nævnte vil nemlig være behæftet med høje afgifter som sender nyprisen på himmelflugt. Derfor kan du med fordel vælge en brugte Tesla som så kan fås til en brøkdel af nyprisen.

Hvis du ikke ønsker at skulle bruge timer og dage på at finde din nye brugte Tesla hos en forhandler kan du med fordel benytte Biltorvet.dk.

Flere Nyheder