Kønne og dekorative bordlamper skaber hygge

By:

Når stuen skal belyses korrekt, er det en fordel at have flere muligheder. Med en eller flere loftlamper kan du skabe lys, som egner sig til rengøring og oprydning, da hele rummet bliver belyst jævnt og ensartet. Men vil du skabe hygge og stemning, når mørket falder på, er det en god idé at have mange forskellige lampetyper stående rundt omkring i rummet. På den måde kan du skabe en lyssætning, som er både venlig og imødekommende over for dine gæster. Med de rette lamper kan du skabe små øer af lys, og dermed fremhæve de dele af din stue, som skal have særlig opmærksomhed – for eksempel sofabordet, kunstværker, eller en finurlig hyggekrog.

Bordlamper – når det skal være ekstra hyggeligt

En af den mest anvendte lampetyper til hyggebelysning er den klassiske bordlampe. De små, fine bordlamper egner sig allerbedst som hyggespreder på sofabordet, i reolen, eller på en skænk eller andet møbel i moderat højde. Hvis du tænder en eller flere bordlamper rundt omkring i rummet får du, i stedet for det centraliserede ovenlys fra loftlamper, afgrænsede områder af varmt og blødt lys, som både er mere hyggeligt og samtidig skånsomt for øjnene. Du kan med fordel placere en bordlampe på sofabordet, hvis gæsterne skal hygge i sofaen efter måltidet, eller tænde en lille bordlampe på en hylde i reolen i stedet for stearinlys.

Find din nye bordlampe i en online shop

Bordlamper kommer i så mange forskellige modeller, faconer og udformninger, at det kan være vanskeligt at skabe et overblik. Derfor anbefales det, at du søger inspiration i en velassorteret online shop, hvor du kan se, sammenligne og bestille den perfekte bordlampe. Et eksempel på en sådan shop er andlight.dk, hvor du finde lamper af alle slagse fra de mest velansete skandinaviske og internationale designere og producenter. Se dem alle på andlight.dk

Posted in: bordlamper