Når man folder det beachvolleynet sammen

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når det er tid til at folde sådan et beachvolleynet sammen, så skal man se efter, hvad det er for et slags, man har med at gøre.

Som regel ved de folk det jo godt, som der har sat det op, men måske er de der ikke lige til at tage det ned igen, eller også kommer man lige til at glemme, hvad det er for et, man har med at gøre, i skyndingen.

Eventuelt kan man så på stedet slå det op på ens telefon, hvor man har købt det: https://vshop.dk/shop/595-beachvolleynet/

For det kan måske være sådan et, som der er forbundet sammen med stængerne, som man sætter det op med, om det er udenfor eller indenfor, eller også skal disse dele separeres fra hinanden, inden man forsøger denne manøvre.

Dette skal man have tjek på, inden man begynder at gøre noget ved nettet, da man ellers kan komme til at kludre i det og eventuelt ødelægge det.

beachvolleynet

Man skal lægge det beachvolleynet ordentligt sammen

I et mindre værre tilfælde kommer man måske til at folde det sammen, så det er helt snørklet sammen, når man skal folde det ud igen, som man kender det fra lyskæder eller høretelefoner.

Derfor bør man lægge en strategi for, hvordan man folder det sammen, så det er nogenlunde lige til at folde ud igen, når man skal bruge det, om man gør det selv eller låner det ud til andre.

Man skal ikke bare klumpe det sammen i en bunke og kaste det ned i en pose, når man er færdig; helst skal man have en god holder til det.

Er man udenfor, så skal man passe på med, at vinden ikke får fat i det, og der skal ikke komme sand, snavs og andet med, når man pakker det sammen til slut.

Flere Nyheder