Spar penge med LED lys

07 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du til at købe en ny pære til en lampe, kan det klart bedst betale sig for dig, at det er LED lys. En LED pære holder nemlig i meget længere tid, hvilket betyder, at den tjener sig selv hjem i forhold til andre pærer. Den har en typisk levetid på 15.000 timer, hvor en almindelig pære har en på 10.000 timer. Derudover har LED pæren også et lavt strømforbrug. Du kan få A+ mærkede LED pærer. Det betyder, at de bruger meget lidt strøm. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe LED pærer og lamper, er webshoppen mrperfect.dk. Der har de faktisk specialiseret sig i at købe LED pærer og lamper. Alle deres produkter er med LED, hvilket betyder, at det ikke er noget, som du skal tænke over, hvis du gerne vil vælge LED. Se mere på https://mrperfect.dk/ 

LED lys med Smart Home funktion 

Hvis du gerne vil bruge en Smart Home funktion, hvor du kan styre dine pærer med din smartphone, kan du sagtens bruge en LED pære også. De forskellige pærer med Smart Home funktion, har de også mange af hos mrperfect.dk. På den måde kan du tænde og slukke for lyset på din smartphone – eller du kan dæmpe det. Det kan både være smart, hvis du der for doven til at rejse dig fra sofaen, og hvis du gerne vil have lys tændt, mens du ikke er hjemme. 

Måske virker det overdrevent at købe en pære med sådan en funktion. Den skal vel snart skiftes igen eller hvad? Men sådan er det ikke. En LED pære holder typisk i 10-15 år. Derfor er det ikke noget med, at du skal til at købe en ny pære en gang om året og have den til at snakke med din smartphone. Når du først har fået sat det hele op, kommer det til at fungere. 

Flere Nyheder