Undgå arbejdsskader og skader på børn med gulvsliber i Galten

By:

Gulvafsliberen skal sådan set nok passe på sig selv.

Vedkommende og hans hjælpere ved godt, hvordan man passer på sig selv under arbejdet og håndterer deres værktøj i Galten og andre steder i landet.

Vi hentyder sådan set til, at når en gulvafsliber har udført sit arbejde, så har du potentielt forhindret arbejdsskader, hvis gulvafslibningen er sket i erhvervsmæssig sammenhæng, og eventuelt skader på børn, når det foregår privat.

Tillad os at uddybe den begrundelse.

Når man får foretaget en gulvafslibning, uanset om det er derhjemme hos en privat eller i ens virksomhed eller firma, er det oftest for at fjerne pletter, maling, slidte arealer og lignende fra gulvet samt at få et lysere gulv og et, der ligner noget, der lige er blevet lagt.

Men der følger faktisk endnu flere fordele med sig, som man måske ikke har bemærket, men som man så har hindret ved at få en gulvsliber til at udføre sit arbejde.

Lad os tage første eksempel: Hvis du som arbejdsgiver lader dine medarbejdere arbejde på et område, hvor der er trægulve, er det vigtigt, at det altid er i god stand, og det er nemlig ikke kun for kundernes skyld.

Når medarbejderne har travlt i løbet af en arbejdsdag, så får man ikke lige kigget ned, og så duer det ikke, hvis der er splinter i gulvet, det hælder eller der på anden måde er obstruktioner i gulvet, der kan medføre, at en medarbejder for eksempel falder og pådrager sig skader.

Man kan mene, det er et langt ude eksempel, men det er muligt, det sker, og så har man måske en erstatningssag på halsen samt besøg af Arbejdstilsynet.
Så havde det jo været markant bedre, hvis man bare havde fået lavet en gulvafslibning.

Angående det sidste eksempel med børnene i for eksempel et legeskur eller derhjemme på gulvene: De er mere direkte i kontakt og føling med gulvet, som vi andre vokse ikke kan mærke med sko på, så det er vigtigt, at gulvet ikke har spidse kanter, splinter eller lignende, der kan gøre, at børnene kommer til skade.

Alt dette kan undgås med en gulvafslibning.